tiistai 27. maaliskuuta 2018

Kuinka teillä valaistaan keittiössä?

Keittiökuvastoihin ja sisustuslehtiin on varkain hiipinyt erikoisten valaisinten käyttö keittiössä. Erityisesti yläkaapittomissa vaihtoehdoissa näyttävien valaisinten aika on tullut. Meillähän on nyt sellainen myös.

Valaisimilla leikittelyä keittiössä. Kuva:Uniikki A la carte keittiöt/Keittiömaailma

Vakavassa harkinnassa oli pitkään klassikkovalaisin, Aallon Bell. Jota näkee silloin tällöin julkisissa tiloissa ja sisustuslehdissä. Hintansa puolesta näitä olisi voinut tulla yksi, mutta symmetria ja suunnitelma lähtee kahdesta valaisimesta - joten Aalto jäi tällä kertaa hankkimatta. Ehkäpä sitten seuraavaan kotiin?

A330S eli Golden Bell. Kuva: Artek

Harkinta ei ollut kovin pitkä seuraavan vaihtoehdon valinnassa, sillä olin jo aikaisemmin törmännyt ja ihastunut Normann Copenhagenin Amp valaisimeen. Savunharmaan lasin ja tumman marmorin liitto on moderni, joka saa pienen romanttisen viban vanhanaikaisesta polttimosta, joka tulee hienosti esille. Näitä meillä on nyt siis kaksi, jotka tulevat keittiötason yläpuolelle.

Kuva: Normann Copenhagen


Tästä valaisimesta kiinnostuneille tiedoksi, että harmaan lisäksi saatavilla on ainakin kulta ja valkoinen lasi. Isompiin huoneisiin kaikkia värejä saa myös pidemmässä, 26cm korkeassa mallissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti