tiistai 24. tammikuuta 2017

Oodi työpöydälle

Usean kaltaiseni kodissa työpöytä lienee kodin tärkeimpiä asioita. Toisaalta myös työtuoli, joka on minulla aivan naurettavan huono - ja ansaitsee eläköityä hetkenä minä hyvänsä :D Langaton työskentely on vienyt minut välillä sohvalle, ja jopa sängylle, mutta tehokkaan työskentelyn edellytys kotioloissa täyttyy minulla vain työpöydän ääressä.

Itse työpöytä on supermieluisa ja edullinen ikea kokonaisuus, jossa valitaan mieleisensä pöytälevy ja siihen sopivat jalat. Minun musta/kirkas lasitaso ja mustat pukkijalat saivat kuitenkin keväällä uuden silauksen.

Lähtökohta:

Valaistuksessa olen ottanut oppia itseäni viisammilta, ja saanut matkan varrella pari kultaista neuvoa. Ensinnäkin huoneessa tarvitaan useita eri valaistustilanteita, koska elämässäkin on useita tilanteita. Toisekseen valitse aina kirkas valonlähde, ja kikkaile halutessasi vaikka varjostimilla. Kolmanneksi, ja tämä on suosikkini: Käytä myös epäsuoraa valoa, sillä se on miellyttävä silmälle.


Näytön tausta tulee nyt näppärästi valaistua, rasittaa myös silmiä vähemmän. Setuppi on tuosta muuttunut, kun koneprojekti valmistui, eli telkkaria ei tuossa enää säilytetä. Ledinauha löytyi sopuhintaan Clas ohlssonilta, ja siinä oli valmiina tarrapinta nauhan taustapuolella. Teippasin aluksi, jottei lähde repsottamaan ennen kuin on kunnolla asettunut, mutta liimapinta pitää hyvin. Tätä tavaraa sai eri pituisissa pätkissä, ja sen voi haluamastaan kohdasta katkaista itse - näppärä setti kaikille tee-se-itse näprääjille, ja todella monipuolinen hyllyjen tai kaiteiden alle, vain mielikuvitus on rajana.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti