torstai 26. marraskuuta 2015

Rakas päiväkirja

Okei, tämähän ei ole mikään päiväkirjamuotoinen blogi oikeastaan koskaan ollutkaan.


Aloittaessani kirjoittamaan otin jopa poliittisia aiheita esiin tällä alustalla.. Aika pian siirryin kuitenkin eräänlaiseen lifestyle muottiin, höystettynä mm. ekoilulla ja muulla hippeilyllä. Ajan saatossa blogi hioutui entistä enemmän käsittelemään elämyksiä, kuten elokuvia, matkailua ja musiikkia. Musiikki onkin oikeastaan ollut ihan viimeisimpänä se teema josta olen kirjoittanut.

Olen nauttinut paljon kirjoittamisesta tänne. Lukijamäärät ovat olleet todella erilaisia, riippuen aiheesta ja otsikosta. Joitain levyarvioita on luettu huikeita määriä, vaikka kokonaislukijamäärä ei ole koskaan päätä huimannut. Eikä se mikään itseisarvo ole koskaan ollutkaan.


Uudelleenbrändäys herättää blogini uudestaan henkiin - vaikka tyylillisesti se tuskin ottaa mitään äkkikäännöstä. Musiikki on nyt ja jatkossakin se pääelämys, josta aion kirjoittaa. Ehkäpä teen jatkossa lisää syrjähyppyjä takaisin lifestyle maailmaan - Olen kuitenkin aika maanläheinen tyyyppi, joten varsinaista kulutushysteriaa ei tulla jatkossakaan näkemään täällä.


Kiitos kaikille jotka ovat olleet mukana tähänkin saakka, ja tervetuloa uudet lukijat - hauska tutustua teihin kaikkiin ;)

N


Nyt soi: Miike Snow - Heart is FullPs.
Niistä poliittisista aiheista bloggaan jatkossa omilla kotisivuillani (nikokostia.com) - olen siis poistanut täältä bloggerista tuon toisen blogini kokonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti