maanantai 1. syyskuuta 2014

Kuukauden matkajuttu: Ostohelvetissä Tallinnassa53 500 neliömetriä, vajaat 200 liikettä ja palvelua. Ilmainen pysäköinti. Kuulostaa lähtökohdista riippuen ultimaattiselta ostoshelvetiltä, tai shoppaajan paratiisilta. Kivenheiton päässä Tallinnan keskustasta avautuu ostoshelvetti; Rocca al mare. Siistiksi rempattu, Viron suurin ostoshelvelvetti hämmentää valikoimallaan.

Iso prisma päivittäistavaroille ja muille tuotteille, useita ravintoloita, erittäin -siis ERITTÄIN paljon vaateliikkeitä. Valikoima saa helposti pään pyörälle, ja aikaa saa kulumaan erittäin tehokkaasti jos jaksaa kierrellä. Hintataso on viron yleisellä tasolla, tosin esimerkiksi Prisman alkoholi osasto heijastelee maan yleistä hintatasoa enemmän kuin sataman viinamarketit. Eli jos S-etukortin vinguttaminen ei ole päätavoite, alkoholiostokset sujuvat halvemmalla satamassa.

En tuomitse tai suosittele paikkaa, riippuen siitä mitä hakee, tämä paikka joko on parasta ikinä, tai kamalinta koskaan. Sanoisin, että esimerkiksi talvella ulkosalla käppäily ei välttämättä huvita samoissa määrin, joten ihan rehellinen ostospäivä voi olla fiksukin tapa saada päivä kulumaan.

Paikalle on suht helppo navigoida, jos matkustat autolla Tallinnaan. Toinen vaihtoehto on tulla ilmaisilla busseilla, jotka kuljettavat turisteja päivittäin matkustajasatamasta kauppakeskukseen. Kauppakeskus sijaitsee osoitteessa: Paldiski mnt 102, 13522, Tallinna.

Aukioloajat ja liikkeet voi tarkistaa kauppakeskuksen omilta sivuilta: http://www.roccaalmare.ee/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti