keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Euroviisut 2014, suoraan finaaliin menevät maat

Useinkaan nämä rahoittajamaat eivät ole erottuneet edukseen viisuissa. Tällä kertaa sanoisin, että voittaja voi helpostikkin löytyä tästä joukosta.Ruth Lorenzo edustaa espanjaa - kuva: eurovision.tv 

Espanjan auringon alta, dancing in the rain, on yllättävänkin hyvä kappale. Näen biisille vaaranpaikkoja livetilanteessa, jos artisti ei sössi vetoaan lauantaina, espanja nousee korkealle. Saksa puhuttelee mielenkiintoisella tavalla, Is it right! - ei tunnu ihan saksalaiselta, mutta ostetaan.

Isäntämaa tanska leikittelee rakkauden kliseillä - heidän paikallinen Bruno Mars ei ihan heitä napakymppiin, mutta on aika euroviisumainen rallattelu. Jää soimaan päässä! Samaan kategoriaan menee Ranska, joka on omalla tavallaan pähkähullu viisu viiksistä.


Emma laulaa Italiaksi - kuva: eurovision.tv

Italia on laittanut menevää paikallista poppia viisuihin, voisin kuunnella heidän kappalettaan La mia cittá muutenkin. Riski kyllä elää, että tämä veto unohtuu helposti. Sama riski väijyy UK:n biisiä Children of the universe, vaikka hieno veto onkin. Tykkään.


Molly ja universumin lapsoset - kuva: eurovision.tv

Finaali lauantaina, 10.5. kello 22:00 suomen aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti