perjantai 25. huhtikuuta 2014

Jonna Tervomaa - Eläköön

Pop prinsessan puoli valtakuntaa.Jonna Tervomaa on noussut suureen tietoisuuteen jo puoli ikuisuutta sitten. Tervomaa on jatkuvasti uiskennellut, jos ei nyt tutkan alla, niin välittömästi yläpuolella.. eli superhittejä ei ole viime vuosina näkynyt - mutta nainen on ollut vakiovieras kesäfestareilla vuodesta 98 saakka.

Levyllä on edelleen tutuhkoja kaikuja jotka tuovat minulle lämpimiä muistoja 00-luvun alusta. Kotimaisen poprockin suurkuluttajana pidän tämänkin levyn äänimaailmasta paljon. Tuotos on rehellinen ja kaunis, muttei vieläkään erikoinen.

Jonna Tervomaa on hyvä laulaja, ja tuotelias artisti, mutta pyrkimys uudistumisesta ei ehkä täysin toteudu. Edellyttäen siis että sellainen löytyy, useassa kohdassa "jos se ei ole rikki.." ajattelu on ihan paikallaan.

Tästä levystä kirjoittaminen tuntuu itsellekkin jotenkin lattealta, mutta voisiko syynä olla lattea levy? En kehtaisi leimata levyä huonoksi, se on kaikinpuolin kelvollista poppia, josta vain puuttuu jotain. Onneksi meillä silti on kaikki Jonna Tervomaan klassikot ja hitit muistoissa, tämä levy ei juuri tarjoa uusia tilalle 2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti