maanantai 11. marraskuuta 2013

Jannika B: Kaikki RohkeusJannika B edustaa uutta kotimaista elektronisen pop musiikin aaltoa. Onnistuneesti.

Kaikki rohkeus on sekalainen seurakunta vauhdikkaita tarinoita, erityisesti rakkaudesta ja parisuhteista. Olennaista on Jannikan tuottajineen hitsaama röyhkeän tarttuva soundi, joka saa aikaan tahtomattaankin rytmin naputtelua, jaloilla, sormilla, käsillä.

Tiedän vain sen

että parempi mun on nukkua kapealla sängylläja yksin aamuni herätä"Musiikki on omassa yksinkertaisuudessaan täynnä pieniä koukkuja joihin jää kiinni. Tahtomattaankin. Tulevaisuutta silmälläpitäen on kuitenkin tarpeen uudistua. Vaikka biisit toimivat, ne saadaan kaluttua loppuun pian, siksi toisekseen näistäkin aiheista on laulettu jo sata kertaa. Jannika on ilahduttava ja suloinen pop prinsessa, josta näkisin mielelläni toisenlaisiakin puolia. Pop rallattelun alle tuntuu jäävän piiloon se syvällisempi sanoma, joten asetan odotuksia niistä seuraavalle levylle, kasvutarinat ovat aina kiehtovia, ja antavat mahdollisuuden tarkastella artistia ja tuotantoaan uudesta perspektiivistä.

Mikäli elektroninen ja yksinkertainen, jopa paikoin kliseinen pop rallattelu ei saa palaa nousemaan kurkkuun, kehotan vakavasti tutustumaan Jannikaan ja hänen tuotantoonsa.

3/5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti