maanantai 25. marraskuuta 2013

Ellie Goulding: Halcyon DaysElli täti on ihana, siitä ei pääse mihinkään. Halcyon days on suuremmoinen hengentuotos, erinomaista musiikkia - ja kauniita tarinoita elämästä. Vaan entäs sitten? Halcyon dayshän on oikeasti vain turboahdettu Halcyon, mutta sitäkin parempi mahdollisuus tutustua artistiin, mikäli tältä on onnistunut välttymään.

Levyn tuotantoarvot ovat kunnossa, monilta osin kaikki toimii täydellisesti. Kuitenkin levyllä on ne hetkensä jolloin kuulija päästetään >>liian helpolla>> Esimerkiksi mainittakoon sanoitukset, joihin keskittyessään huomaa monessa kappaleessa runsaasti toistoa.

" I need you more than I can takeYou promised forever and a dayAnd then you take it all away "

Ellie on yksi niitä harvoja ulkomaisia artisteja joita olen päässyt todistamaan livenä. Kuten monista live videoistakin voi netissä todeta, Ellie osaa todellakin laulaa. Kun laulaja ja laulu on kunnossa, ei tarvita seksiä levyjen myymiseen, se on eittämättä tämän artistin yksi suurimmista vahvuuksista.

Ellie Goulding soittaa kansainvälistä indie/synth poppia, ja tekee sen omintakeisella ja hurmaavalla tyylillään. Halcyon days on brittiläinen mestariteos alusta loppuun, omista heikkouksistaan huolimatta. 4/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti