perjantai 4. kesäkuuta 2010

Sex And The City 2 - Sinkkuelämää 2 (USA, 2010)

En kuulu niihin blogaajiin jotka olivat kutsuvieras ensi-illassa, mutta ensimmäisenä virallisena päivänä olin kyllä katsomossa. Päälimmäinen tunne elokuvasta on orastava pettymys. Ilman kunnollista tarinaa on vaikeaa rakentaa useita katselukertoja kestävää elokuvaa, kunnollinen tarina olisi pelastanut tämän elokuvan.

Elokuvassa pyritään viihdyttämään katsojille tutuilla maneereilla ja henkilöhahmoilla, ratsastetaan muodin ja aikuisten naisten ahdistuksen sekä sinkkuelämälle ominaisen pikkutuhmailun maailmassa. Vitsit jaksavat naurattaa, mutta vain tiettyyn pisteeseen saakka. Varsinkin kun niistä suuri osa perustuu maneereihin jotka ovat tulleet erittäin tutuiksi jo sarjan aikana. Vetää varmasti lippukassoille porukkaa ja faneja kuin pipoa, mutta ei tämä elokuvallisesti katsottuna ole mikään menestystarina. Ei totisesti. Silti jokaisen sinkkarifanin pakkohankinta sitten kuin tämäkin joskus kauppoihin saadaan.

Tämä taitaa todella ja toivottavasti olla sinkkareiden päätös, sillä enää toista yhtä huonosti rakennettua elokuvaa ei tämä mitenkään kestä. Eikä siihen taitaisi mitenkään riittää materiaaliakaan.
3/5 
(Kuvat: New Line Cinema)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti