maanantai 31. toukokuuta 2010

Anna Puu: Sahara (2010)

Myönnettäköön että olen jo aiemmin arvostellut aika kovin sanoin Anna Puun ensimmäistä levyä - hänen äänensä jakaa minutkin puoliksi, ja minun on edelleen erittäin vaikea ottaa vakavasti hänet idolsin takia. Olen jotenkin edelleen ärtynyt hänen jatkuvasta yliarvostamisestaan - olkoonkin että myös hienoja kappaleita ja saavutuksia urallaan on. Koska koko levy tuntuu hittitehtailulta johon on levy-yhtiö palkannut mukaan ammattilaisia sieltä sun täältä - tuntuu kappaleisiin tarttuminen olevan jotenkin poikkeuksellisen vaikeaa. Myyntiinhän tämä levy on tehty. Se tästä paistaa läpi vaikka pitäisi silmät kiinni.

Erikoismaininta on pakko antaa kauniille levynkannelle, ja samaan sarjaan kuuluvalle nettisaitille (www.annapuu.fi) hienoa työtä!

Mitä sitten musiikkiin tulee ovat sanoituksen jälleen kerran oivaltavia, paikoin jopa tekotaiteellisen nokkelia, musiikki toimii rauhallisena kesä sunnuntai musiikkina, juuri sopivasti kesän kynnyksellä julkaistuna. Kaupallista menestystä povaan tällekkin levylle mielelläni, mutta musiikki ei vaikuta minua täysin. Albumi on keskinkertaista listapoppia joka sopii hyvin kesään - eikä ärsytä ketään vaihtamaan radiokanavaa. Juuri sellaista kuin sen on tarkoitettu olevankin.

2/5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti