keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Työpistehelvetti

Työpisteeni on kaaos. Ongelman voisi sivuuttaa jos työpöytä olisi poissa mielestä ja silmistä, jos sen voisi piilottaa tai työntää pois. Mutta ei.

Ja työpistettäni todella tarvitsen. Täältä käsin minä: Mailailen ihmisille, maksan laskut, shoppailen, blogaan, muokkaan valokuvia, päivitän verkkosivujamme (www.mediamunakas.com) sekä lisään sisältöä sosiaalisiin yhteisöihimme. Kirjoitan uusia käsiksiä, synopsiksia ja muuta hömppää. Etsin tietoa, dataan yleisluontoisesti ja viihdyn, kuuntelen ja ostan musiikkia sekä katselen ohjelmia ja videoita. En todella uskalla edes arvioida miten kauan viikossa vietän koneella. Referenssinä voidaan mainita että vapaapäivinä laitan koneen auki, menen keittämään kahvia, tulen koneelle ja poistun kun pannullinen kahvia on mennyt ja takalisto puutunut.

Aika moni joka ei tee koneellaan töitä ei voi käsittää sitä ajankäytön määrää joka tälläkin toosalla menee. Itse olen alani valinnut, joten se ei ole se varsinainen ongelma - Vaan se että mitä helvettiä minä teen tämän lastukasan kanssa?  Ostin edelliseen asuntooni muuttaessa suht kalliin työpöydän ja työtuolin. Tuoli olisi ollut täysin kaatopaikkatavaraa heti vuoden käytön jälkeen. Pöytä ei kestä enää yhtäkään muuttoa, enkä minä kestä tätä pöytää enää yhtään kauempaa. Pinta repsottaa, vetolaatikot eivät pysy. päälilevy on huonosti kiinni ja koko laitos on varsin hutera.

Kaboom. Pääsin koko roskasta eroon kertarysäyksellä, ja nyt minulla on työpisteunelma (työtuoli puuttuu vielä) Ratkaisuni:
Olin jo pidemmän aikaa haaveillut tästä ratkaisusta jossa pukkijalkojen päälle asetetaan valittu työpöytälevy - Itseäni miellytti valikoimista kaikkein eniten tämä, jossa on musta kuviointi. Säilytysongelma ratkesi kahdella pyörällisellä laatikostolla, jotka saivat paikat työpöydän molemmilta puolilta.

Kaveriksi pöydälle olen valinnut karpalo tuolin iskusta. Kangas tulee olemaan musta tai punainen. Saas vaan nähdä koska se sit saadaan tilattua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti